OVER ONS

Is je smartphone, Ipad of Tablet stuk? Ben je op zoek naar dat ene kleine onderdeel of gewoon een oplader? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sertecnl is een bedrijf gevestigd te Amsterdam, gespecialiseerd in reparaties van smartphones, Ipads en tablets van de merken Apple, Samsung, HTC, LG, Huawei, Nokia, Sony en Blackberry.
Tevens zijn wij een groothandel in het leveren van alle mogelijk denkbare onderdelen aan zowel zakelijke, maar ook aan particuliere klanten.
In dat laatste proberen wij ons te onderscheiden. Steeds meer gebruikers willen namelijk liever zelf kleine reparaties uitvoeren en dat begrijpen we.
Wij leveren met name originele onderdelen. Maar zoek je naar een goedkopere oplossing, dan is dit bij ons ook zeker mogelijk.

Met meer dan 12 jaar ervaring besteden wij als bedrijf veel aandacht aan kennis en kwaliteit. Wij werken met een gespecialiseerd team welke de reparatie aan je smartphone al binnen
30 minuten uitvoerd en je ipad en/of tablet binnen 60 minuten.
Voor reparaties maken wij gebruik van de juiste apparatuur en er worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt, zodat je telefoon/tablet optimaal blijft werken.
Mocht onverhoopt het defect weer optreden, geen probleem, je hebt bij ons namelijk 1 maand garantie op je reparatie.

Buiten de kennis en kwaliteit Begrijpen wij dat kosten ook een belangrijke rol spelen. Wij bieden dan ook een laagste prijs garantie!